Rólam /

Nevem Woog Attila.
Évtizedek óta foglakozom fotózással. Olaszországi munkám során, e pálya elmélyítésére ,profi fotós ismerőseim bíztattak a képeim láttán. Ekkor még negatívra fotóztunk. A fekete fehér képeim többségét a mai napig így exponálom.

Esküvői fotózás

Esküvői fotózásra, először ismerőseim kértek fel majd egyre többen kerestek meg ez ügyben , örömmel teljesítettem kérésüket, fotózások alkalmával maradandó, jó hangulatú esküvői fotók kerekedtek. Nagyon fontosnak érzem hogy a családdal, a jegyes párral mindig sikerül kialakítani olyan kapcsolatot melyben bizalmukba és privát szférájukba engednek, nyilván így készülhetnek felszabadult, feledhetetlen, képek.

Étel és gasztro fotózás

Az étel és gasztro fotózás mondhatom igen közel áll hozzám, a konyhaművészetet a hívatásomnak tekintem a fotózás mellett. Igény esetén tanácsokkal is szolgálok a megfelelő ételkompozíció kialakításához. Éttermek weboldalai, reklámanyagainak fotótermékeit készítem.

Épületfotók

Épületfotók tekintetében az építészet, az árnyékok, arányok, belső terek, mindig is lenyűgöztek, ha időm engedi pályamunkákra is jelenkezem, szép sikerrel. Belső építészek munkáinak profi megörökítésénél, szállodák, éttermek, eladás előtt lévő lakások, leg ideálisabb szögből való bemutatásánál kérik segítségemet.

Sportfotózás

Sportfotózás igen izgalmas terület, a pillanatot, örömöt, fájdalmat megörökíteni bizony kihívás . Legtöbbször fiatal sportolók szüleitől kapok felkérést, teljesítményük megörökítésére, legyen az küzdősport ( a kedvencem), torna, jégkorong, stb. igazi akció fotók garantáltak.

Termékfotók

Termékfotók készítésénél, legyen az a leg apróbb is, gyönyörű részletek, színek, kompozíciók bemutatását tűztük ki célul. Felkéréseim a webáruházak , termékmegjelenítése, ékszer, bor stb fotózásából kerülnek ki. A megrendelő igénye szerinti a stílusát figyelembe véve.

Portfólió